ZOEK EEN REIS
Land:

Soort reis:

 Bongo Asili Travel
Bouvigne 49
5653 LG Eindhoven
Tel: +31(0)40-2910199
Tel:+31(0)641168908
Skype:bongoasili
info@bongoasili.com
 

U bent hier: Home > KENIA REIZEN > Asili Kenia Safari

ASILI KENIA SAFARI

1234


Kenia safari vakantie:
Prachtige 14 daagse individuele Kenia safari reis, met een bezoek aan Samburu NR, Mount Kenya, Aberdares, Lake Nakuru en Masai Mara NP.  U sluit af met een strandvakantie aan de Indische Oceaan.


U verblijft in uitstekende hotels /lodges of in een van de unieke tented camps.

Dag 1. Nairobi
Bij aankomst op Kenyatta National Airport wordt u verwelkomd, waarna u overgebracht wordt naar uw hotel.Overnachting Sarova Panafric Hotel (LO)


Dag 2. Samburu National Reserve

Na het ontbijt maakt u kennis met uw chauffeur/gids die het programma van de safari met u doorneemt. Daarna vertrekt u naar het Samburu National Reserve. Deze route voert u over de vruchtbare hoogvlakte van Centraal Kenia en langs de basis van de 5199 m hoge Mount Kenya. Overnachting Shaba Sarova Lodge(VP) of Ashnil Aruba TentedCamp (VP)


Dag 3. Samburu National Reserve

De gehele dag verblijft u in het Samburu National Reserve en krijgt u uitgebreid de gelegenheid om het wildleven te observeren samen met uw professionele gids.
Overnachting Shaba Sarova lodge.
(VP)Dag 4. Samburu - Lakipia - Aberdares 

De Ol Pejeta Conservancy ligt aan de voet van de MT Kenya in de uitgestrekt savannes van Lakipia. Het gigantische reservaat is o.m. bekend door de grote aantallen zwarte en witte  neushoorns. Aan het einde van de dag wordt er verder gereden naar de Aberdare Country club Overnachting Aberdare Country Club (VP) 

Dag 5. Aberdare National Park
De ochtend kunt u vrij besteden in de country club. Waar u tussen de zebra's, giraffes, antilopes, bavianen, wilde zwijnen enz een wandeling kunt maken. Er is verder een fitness, centre, een zwembad, een 9 holes golfbaan enz. Na de lunch wordt u overgebracht naar de hoog in de bergen gelegen Ark. Vanuit het hotel kun je de olifanten, buffels en andere dieren bij de drinkplaats zien Overnachting The Ark (VP) 

De stichting Umbrella of Hope in Nyeri biedt kansarme kinderen een veilige plaats met betere toekomstmogelijkheden. Bongo Asili Travel steunt dit project en geeft u de gelegenheid om met de kinderen kennis te maken. Voor meer informatie kijkt u op de website

Dag 6.en 7. Lake Nakuru National Park
De reis gaat verder naar Lake Nakuru in de Rift Vallei. Dit meer staat bekend om de roze gloed van de miljoenen flamingo’s. Onderweg maakt u een korte stop bij de Thompson Fall's.
Overnachting Flamingo Hill Tented Camp (VP)

Dag 8. Maasai Mara National Park
De safari gaat vandaag door de Rift Vallei verder naar het beroemde Maasai Mara National Reserve. De Maasai Mara vormt samen met de Serengeti in Tanzania een gigantisch natuurpark. Overnachting Mara Leisure Camp (VP)

Dag 9. Maasai Mara National Park
De gehele dag verblijft u in het Maasai Mara park en u krijgt alle gelegenheid om het wildleven te bewonderen.
Overnachting Mara Leisure Camp (VP)

Dag 10. Nairobi
In de loop van de dag rijdt u terug naar Nairobi met aansluiting op uw locaal vlucht naar Mombasa. U wordt op Mombasa Airport opgehaald en overgebracht naar uw hotel
Severin Sea Lodge
(HP)

Dag 10 t/m 14. Mombasa
U kunt heerlijk nagenieten van uw safari en relaxen aan het zwembad van Severin Sea Lodge of aan het prachtige Bamburi Beach. U kunt ook op eigen geelgenheid uitstapjes maken: 'n tour door de kleurrijke oude handelstad Mombasa met het oude portugese Fort Jesus, 'n tochtje op de Indische Oceaan op een Swahili Dhow, diverse duik-en snorkelmogelijkheden of een culturele tour naar een van de omliggende dorpen.Overnachting,
Severin Sea Lodge (HP)

Zie onze hotel collectie voor andere strandhotel alternatieven

Dag 15. Retourvlucht
U wordt tijdig opgehaald bij uw hotel en overgebracht naar de luchthaven voor de door u geregelde retourvlucht.

Inbegrepen - Niet InbegrepenEXTRA OPTIES

  Ballon Safari Ballon Safari
De Afrikaanse morgenstond, met niets te vergelijken.. De stilte en vrede van de immense vlaktes, het palet aan kleuren, de frisse lucht en natuurlijk de altijd aanwezige belofte van ontwakend wild. Een ballonvaart waarbij u rustig over al dit alles zweeft mag met recht een unieke ervaring genoemd worden!
Voor meer informatie klik hier >
 

  Flying Doctors Lidmaatschap Flying Doctors Lidmaatschap
Indien u reist of woont in Oost – Afrika (Burundi, Kenia, Ruanda, Tanzania, Uganda) is het altijd aan te raden om lid te worden van de Flying Doctors Society of Africa.. Het lidmaatschap garandeert dat u in noodgevallen verzekerd bent van snelle en goede medische hulp
Voor meer informatie klik hier >
 
PRIJZEN


Vanaf:


 

KENMERKEN

 

SPECIALS

Asili Kenia Safari
Asili Kenia Safari
Prachtige 14 daagse individuele Asili Kenia Safari waarbij u een bezoek brengt aan de mooiste wildparken van Kenia en afsluit met een strandvakantie aan de Indische Oceaan.
Meer informatie

 

WAAROM BONGO ASILI?

• Authentiek
• Persoonlijk
• Betrouwbaar
• Betaalbaar
• Expertise
• Respect voor de natuur
• Respect voor cultuur