ZOEK EEN REIS
Land:

Soort reis:

 Bongo Asili Travel
Bouvigne 49
5653 LG Eindhoven
Tel: +31(0)40-2910199
Tel:+31(0)641168908
Skype:bongoasili
info@bongoasili.com
 

U bent hier: Home > KENIA REIZEN > Kenia Adventure

KENIA ADVENTURE

12345


 

9 Daage individuele safari en Kenia Reis met verblijf in kleinschalige 
tented camps of lodges. Bezoek aan Aberdare National Park, Lake Nakuru, Masai MaraPrijzen exclusief vluchten : Stuur een aanvraag voor een prijs inclusief vluchten met KLM, Brussels Airlines, Ethiopean Airlines, Turkish Airlines of Etihad

Dag 1.Nairobi
Bij aankomst in Nairobi wordt u overgebracht naar uw hotel. Het prettige Sarova Panafric Hotel is net buiten het centrum gelegen in een rustige omgeving. Overnachting Sarova Panafric Hotel(LO)

Dag 2. Lakipia  - Centraal Kenia
Na het ontbijt maakt u kennis met uw gids die met u het programma van de safari doorneemt. Daarna reist u naar Sandai Lodge. De route naar Sandai lodge voert u over de vruchtbare hoogvlakte van Centraal Kenia. Overnachting Sandai Lodge. (VP)

Sandai lodge is een boutique hotel waar wij zelf graag verblijven. Het ligt midden in de mooie natuur. U kunt in de omgeving genieten van de rust, mooie wandelingen maken, de nabij gelegen parken bezoeken of een van community projecten in de omgeving bezoeken

Dag 3. Aberdare National Park
Na het ontbijt bezoekt u het Aberdares National Park. Dit is een van de mooiste en rustigste parken van Kenia. Aberdare heeft steile beboste hellingen en door de dichte bebossing is er wel enig geduld nodig om te dieren waar te nemen. Overnachting Sandai lodge. (VP)

Dag 4. Solio Ranch
Vandaag kunt u de Solio ranch bezoeken. Dit is een prachtig gebied dat bekend staat om zijn vele neushoorns. Indien u daarin geïnteresseerd bent is er ook de mogelijkheid om een sociaal project te bezoeken. Overnachting Sandai lodge. (VP)

Dag 5. Rift Vallei - Njoro
De reis gaat verder naar de Rift Vallei. Onderweg stopt u bij de Thompson Fall's. Deze watervallen geven de overgang aan van de hoogvlakte naar de Rift Vallei. Overnachting Flamingo Hill Tented Camp. (VP)


Dag 6. Lake Nakuru National Park
Vandaag heeft u de tijd voor game drives bij het meer onder begeleiding van uw professionele gids.Het park is ook bekend omdat men hier veel kans heeft om luipaarden waar te nemen Overnachting Flamingo Hill Tented Camp. (VP)

Dag 7. Masai Mara National Park
Vandaag rijdt u door de Rift Vallei verder naar het beroemde Maasai Mara National Reserve. De Masai Mara vormt samen met de Serengeti in Tanzania een gigantisch natuurpark. De Masai Mara is waarschijnlijk een van de populairste natuurparken ter wereld en niet zonder reden. Het uitbundige Afrikaanse wildleven is hier overal aanwezig. Daarom verblijft u hier ook twee nachten. Overnachting  Elengata Olerai Tented Camp (VP)


Dag 8. Masai Mara National Park
Vandaag heeft u voldoende tijd voor wildverkenningen in het glooiende savanne landschap. Tevens kunt u een traditionele Maasai Manyatta (dorp) bezoeken dat naast de lodge ligt. Geen toeristische voorstelling maar gewone mensen en het leven van alle dag. Overnachting Elengata Olerai Tented Camp  (VP)

Dag 9. Transfer naar Nairobi


Deze safari kunt u afsluiten met een strandvakantie aan de Keniaanse kust. Een passend resort voor deze strandvakantie is bijvoorbeeld Lamu House, op het idyllische eiland Lamu of in Forest Dream Cottages bij Diani Beach.

Inbegrepen - Niet InbegrepenEXTRA OPTIES

  Ballon Safari Ballon Safari
De Afrikaanse morgenstond, met niets te vergelijken.. De stilte en vrede van de immense vlaktes, het palet aan kleuren, de frisse lucht en natuurlijk de altijd aanwezige belofte van ontwakend wild. Een ballonvaart waarbij u rustig over al dit alles zweeft mag met recht een unieke ervaring genoemd worden!
Voor meer informatie klik hier >
 

  Flying Doctors Lidmaatschap Flying Doctors Lidmaatschap
Indien u reist of woont in Oost – Afrika (Burundi, Kenia, Ruanda, Tanzania, Uganda) is het altijd aan te raden om lid te worden van de Flying Doctors Society of Africa.. Het lidmaatschap garandeert dat u in noodgevallen verzekerd bent van snelle en goede medische hulp
Voor meer informatie klik hier >
 
PRIJZEN


Vanaf:


 

KENMERKEN

 

SPECIALS

Asili Kenia Safari
Asili Kenia Safari
Prachtige 14 daagse individuele Asili Kenia Safari waarbij u een bezoek brengt aan de mooiste wildparken van Kenia en afsluit met een strandvakantie aan de Indische Oceaan.
Meer informatie

 

WAAROM BONGO ASILI?

• Authentiek
• Persoonlijk
• Betrouwbaar
• Betaalbaar
• Expertise
• Respect voor de natuur
• Respect voor cultuur